Stoelmassage

Stoelmassage

massageStoelmassage is recentelijk ontwikkeld en omvat een bundeling van oosterse en westerse massagetechnieken met als doel effectief te kunnen masseren, terwijl de client de kleding aanhoudt. De stoelmassage wotdt uitgevoerd op speciaal voor dit doel ontworpen massagestoelen die het mogenlijk maken de client overal te kunnen masseren.

Een volledige stoelmassagebehandeling is kort en effectief. Een sessie duurt hooguit 20 minuten, terwijl de effecten van een behandeling veelal dieper gaan en langer doorwerken. Met name de nek, de schoudergordel en de rug worden uitvoerig behandeld. Maar ook hoofd, armen en handen worden dusdanig gemasseerd dat er een evenwicht tot stand gebracht wordt tussen het hoofd en hart, tussen denken en voelen.

Stoelmassage, altijd en overal ontspannen

Een stoelmasseur komt overal. Ik kan bij bedrijven langs gaan om het personeel te masseren en hen te intsrueren in de versschillende (ontspannings)oefeningen. Uiteraard kan ik ook individuele behandelingen geven en er kan gemasseerd worden tijdens festiviteiten, beurzen en dergelijke.

 

Comments are closed.